SHARE IT (APPS)

Assalamualaikum semua

alhamdulillah ada masa untuk petang nih nak share satu apps yang sangat - sangat berguna pada kita semua . Apps nih size dia tak la besar sangat , tp byk menolong kita dikala susah dan senang .

Nama apps nih SHARE IT..  jika anda memang suka dengan transfer gambar ke pc , ke laptop atau ke hp dari pc , apps nih boleh menolong anda menyelesaikannya dengan mudah .

Apps share it boleh digunakan di semua devices termasuk lah hp , pc , laptop . Jika anda menggunakan iphone dan nak transfer gambar ke laptop tetapi dalam satu masa yang sama kabel nak cucuk ke laptop tiada , anda hanya muaturun apps nih dan install juga di laptop .. selepas tu terus boleh transfer ke laptop anda dalam masa 10 saat sahaja . Tetapi pastikan tempat yang anda berada mempunyai talian wifi , kerana share it menggunakan wifi untuk transfer file atau gambar . 

Walaupun ada 500 keping gambar hendak di transfer , jangan risau ... apps nih sangat memudahkan kita . Untuk pengguna iphone anda boleh pergi ke apps store dan buat carian shareit , jika pengguna android bolehlah pergi ke play store @ play untuk memuaturun apps nih .. Jika ingin memuaturun di pc atau laptop sila pergi ke link ini http://shareit.lenovo.com/.Post a Comment

0 Comments